Omlouváme se, že až nyní dáváme alespoň krátkou informaci o jarní části sezóny. Webmaster si vzal delší volno. Jaká tedy byla. Sem tam nějaká medaile. Hlavně plno zábavy s dětmi a mezi dětmi.

Co se tedy podařilo: Především se daří práce s dětmi od maličkých až do vyššího věku. V aktivním tréninku nyní máme skoro 90 dětí. Nemáme už pouze elévy a mladší žactvo. Posledních několik let se daří motivovat děti, že zůstavají déle a déle. Máme už mnoho vlastních odchovanců ve staším žactvu i dorostu a také několik odchovanců v juniorech. Čím jsou děti starší, tím je pro ně náročnější dávat dohromady školu a atletiku. Proto je pro nás odměnou, že s námi stále sportují. Také máme nově atletickou školku. Sice maličkou (cca 12 dětí, když je zrovna hezké počasí), ale máme.


Krajský přebor družstev: První velký úspěch – Letos máme 4 družstva. Máme chlapce a dívky v mladším i starším žactvu. A to už je slušná porce dětí. Soutěže družstev máme nejraději.

Ve starším žactvu chlapci průběžně 5. , děvčata 6. V mladším žactvu chlapci průběžně 1. , děvčata 5. Postupně se nám daří díky všestranným tréninkům obsazovat a sbírat body v téměř všech vypsaný disciplínách, včetně technik.


Krajské přebory jednotlivců: Letos se nám podařilo cinknout kovem na každém přeboru jednotlivců mladšího, staršího žactva, dorostu i juniorů. Elévové pak mají několik brambor. V mladším žactvu jsme na přeboru v Děčíně byli 4. nejlepší výprava s medailovým skóre 3-3-0.


A ještě víceboje mladšího žactva a elévů: Sezóna byla krátká a intenzívní, proto jsme na víceboje vyrazili jen s několika málo dětmi (2 ml.žáci, 2 elévové). Nemá smysl je přetěžovat. I tak se dařilo – elévové chlapci 1 brambora, ml. žáci 1 brambora a 1 zlato. ANO máme i krajského přeborníka ve vícebojích (překážky 60m, sprint 60m, kriket, dálka, 800m). Vítek z prvního místa se pak nominoval na mistrovství republiky. Po zralé úvaze jsme tam nejeli. Bylo to jen několik dnů po tomto přeboru.


Fotky zde jsou pouze pro ilustraci. Mnohem více fotek je v naší fotogalerii na Rajčeti.