Valná hromada klubu proběhla dne 23.6.2023

Byl zvolen nový výkonný výbor ve složení: Jana Bauckmannová, Mgr. Miroslava Kuklová, Ing. Martin Hrbek

Byla zvolena předsedkyně a šéftrenérka Jana Bauckmannová

Trenér Petr Částek vlastním rozhodnutím opustil klub s okamžitou platností.

Klub AK Krupka se NEDĚLÍ ani NEZANIKÁ. Tento návrh předchozí předsedkyně byl výkonným výborem zamítnutý a bylo podpořeno pokračování jediného tradičního AK Krupka. Fungování 2 klubů na území města velikosti Krupky považujeme za hroznou hloupost. Klub AK Krupka tedy funguje dál i když víme, že ti kteří klub opustili budou snažit vyvolat mínění vyloučení, oddělení či dokonce přeměny.

Zápis z VH k dispozici ZDE


Další informace:

Upozorňujeme, že jediná platná mailová adresa klubu je klub@atletika-krupka.cz
Jiné mailové adresy s názvem našeho klubu, které byly v minulosti používané Petrem Částkem k realizaci svých záměrů i přes nesouhlas výkonného výboru AK Krupka, jsou již pouze jeho soukromými adresami. Zároveň byly Petrem Částkem znepřístupněny oficiální Facebook a Instagram profily, které spravoval z pověření pro AK Krupka. Nyní je využívá jinak ke své osobní propagaci, pod jiným názvem a zneužívá při tom značku a design AK Krupka (fotografie dětí – členů AK) .

Informujeme, že komunikačním kanálem s veřejností jsou tyto webové stránky www.atletika-krupka.cz , nově založené FB stránky www.facebook.com/Atletikakrupka a nově založený IG profil.