Velké úspěchy se nám dostavily na posledních krajských přeborech staršího žactva a dorostu. Teplé počasí přálo dobrým výsledkům, které se také dostavily.

Lucka Schneiderová s medailemi

800m nám přineslo 1. medaili a to rovnou zlatou. Zasloužil se o ní Honza Kozák se skvělým časem 2:12. Na posledních 100m si rozdal sprint o zlato s atletem z Kadaně, Janem Apolenem, který doběhl v závěsu. Dále se 800m zúčastnil Adam Rež, který si doběhl pro 4. místo.
Další zlato nám přinesla oštěpařka Lucie Schneiderová. Opět vylepšila svůj osobní výkon ze Zittau a svým hodem 36,24m se nejenom umístila na 1. místě ale též daleko přehodila všechny soupeřky.
Poslední cenný kov, a to bronz, vybojovala naše dívčí štafeta na trati 4x60m v čase 34,47s. Štafeta běžela ve složení (chronologicky start – finish) Jankurová + Schneiderová + Hrušková + Kubíková.

Na 60m se nejlépe umístila Natálie Kubíková, která přes naprosto pokažený start zvládla doběhnout ve velmi dobrém čase 8:71s. Celkově doběhla na 13. místě. Dále se 60m účastnily Nela Jankurová a Anna Tetourová.

Ze 150m žákyň se nejlépe umístila Michaela Hrušková v čase 20,88s. Umístila se na 14. místě. Dále se 150m zúčastnily Natálie Kubíková a Anna Tetourová.

Celá výprava pohromadě

 

 

 

 

 

 

 

 

Všem závodníkům gratulujeme !! 

Petr Částek – AK Krupka